Εντοπίστηκαν οι σοροί πέντε ακόμη μελών του πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους Osprey

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 19:06 Εντοπίστηκαν οι σοροί πέντε ακόμη μελών του πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους Osprey

Το αεροσκάφος είχε συνολικά οκταμελές πλήρωμα.

Οι σοροί πέντε ακόμη μελών του πληρώματος, εντοπίστηκαν μετά την συντριβή του αμερικανού αεροσκάφους Osprey στην δυτική Ιαπωνία την Τετάρτη, ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε η σορός ενός μέλους του πληρώματος. Δύο μέλη του πληρώματος, εκ των οποίων εντοπίστηκαν σήμερα, ανασύρθηκαν επιτυχώς αν και οι ταυτότητες τους πρέπει να επαληθευθούν, αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το αεροσκάφος είχε συνολικά οκταμελές πλήρωμα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση