Ινδία: Τροχαίο δυστύχημα με τουλάχιστον 24 νεκρούς ανάμεσά τους και μικρά παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 23:12 Ινδία: Τροχαίο δυστύχημα με τουλάχιστον 24 νεκρούς ανάμεσά τους και μικρά παιδιά

Στην Ινδία περισσότεροι από 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα. Μεταξύ των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους είναι και παιδάκια.

Τουλάχιστον 24 προσκυνητές – ανάμεσά τους και 10 μικρά παιδιά – σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε τροχαίο που έγινε στο Ούταρ Πραντές της Ινδίας, όταν το τρέιλερ με το τρακτέρ τους έπεσε σε λίμνη.

Στο τρέιλερ επέβαιναν 54 άνθρωποι που συμμετείχαν σε εκδρομή για προσκύνημα στις όχθες του ποταμού Γάγγη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ, στην προσπάθειά του να προσπεράσει άλλο όχημα, με αποτέλεσμα το αγροτικό μηχάνημα να ανατραπεί και να πέσει στα νερά της λίμνης.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν σε βοήθεια και ανέσυραν αρκετούς τραυματισμένους, οι οποίοι διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Παρακολουθήστε σχετικό ρεπορτάζ του MEGA:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση