Αεροπλάνα πασχίζουν να προσγειωθούν στο Χίθροου, εν μέσω σφοδρών ανέμων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 15:30 Αεροπλάνα πασχίζουν να προσγειωθούν στο Χίθροου, εν μέσω σφοδρών ανέμων

Οι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν προβλήματα στην προσγείωση αρκετών πτήσεων.

Προβλήματα στην προσγείωση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Χίθροου προκάλεσαν οι σφοδροί άνεμοι. 

Βίντεο από το αεροδρόμιο καταγράφουν τη στιγμή που αεροπλάνα της British Airways εγκαταλείπουν την προσπάθεια να προσγειωθούν, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών. 

Σε μία από τις περιπτώσεις, αεροπλάνο της British Airways που ταξίδεψε από το Κουβέιτ στο Λονδίνο, αναπήδησε τουλάχιστον τρεις φορές στον διάδρομο προσγείωσης, προτού τελικά ο πιλότος το σηκώσει ξανά στον αέρα.

Άλλο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας καταγράφει τη στιγμή που αεροπλάνο της British Airways- που έκανε πτήση από το Βερολίνο- «πασχίζει» να προσεγγίσει το αεροδρόμιο προκειμένου να προσγειωθεί. Ο πιλότος καταφέρνει τελικά να το κατεβάσει στο έδαφος, όμως στη συνέχεια το αεροπλάνο φαίνεται να στρίβει και αμέσως μετά απογειώνεται ξανά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση