Μπιλ Γκέιτς, Ιβάνκα Τραμπ και πολλοί άλλοι στο πάρτι για τον γάμο του γιου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ινδίας – Η Ριάνα θα πάρει 5,8 εκατ. για να τραγουδήσει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 12:54 Μπιλ Γκέιτς, Ιβάνκα Τραμπ και πολλοί άλλοι στο πάρτι για τον γάμο του γιου του πλουσιότερου ανθρώπου της Ινδίας – Η Ριάνα θα πάρει 5,8 εκατ. για να τραγουδήσει

Η περιουσία του Μουκές Αμπάνι ξεπερνά τα 114 δισ. δολάρια

Παγκόσμιοι κολοσσοί της τεχνολογίας, αστέρες του Bollywood, ποπ είδωλα και πολιτικοί ταξιδεύουν στην Ινδία για την τριήμερη εκδήλωση που διοργανώνει ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας Μουκές Αμπάνι αυτό το Σαββατοκύριακο για τον γάμο του γιού του.

Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα έφτασε στο Jamnagar για το προγαμιαίο πάρτι. Για την εμφάνισή της αυτή, θα λάβει ως αμοιβή 5,8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την «MailOnline». Η 36χρονη Ριάνα και ο σύντροφός της A$AP Rocky βιντεοσκοπήθηκαν να κυκλοφορούν στην Ινδία.

Στο σύνολό τους οι εορταστικές εκδηλώσεις πρόκειται να κοστίσουν το ιλιγγιώδες ποσό των 140 εκατ. ευρώ, δήλωσαν πηγές στη MailOnline. Μόνο το συμβόλαιο για το catering, το οποίο ανατέθηκε σε έναν από τους κορυφαίους ομίλους ξενοδοχείων πέντε αστέρων της Ινδίας, φημολογείται ότι ανέρχεται σε σχεδόν 24 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times of India, οι σεφ που απασχολούνται στο πολυτελές ξενοδοχείο Jardin Hotel έχουν ετοιμάσει περισσότερα από 2.500 πιάτα – από ιαπωνική, μεξικανική και ταϊλανδέζικη κουζίνα.

Ο 28χρονος Ανάντ Αμπάνι, παντρεύεται την 29χρονη Ραντίκα Μέρτσαντ τον ερχόμενο Ιούλιο, αλλά οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο Jamnagar του Γκουτζαράτ. Η Μέρτσαντ προέρχεται από πλούσια οικογένεια που δραστηριοποιείται στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων.

Τη λίστα των καλεσμένων, εκτός από την Ριάνα, συμπληρώνουν ο illusionist David Blaine και ο ηθοποιός του Bollywood Diljit Dosanjh, αλλά και ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, ο επικεφαλής της Meta Μαρκ Ζούκερμπεργκ, καθώς και αρκετοί νυν και πρώην πολιτικοί ηγέτες, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε η Reliance.

Μεταξύ των προσκεκλημένων είναι και ο επικεφαλής της Disney Robert Iger ενώ μία ακόμα λαμπερή προσκεκλημένη είναι η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας Καρλ Μπιλντ, ο πρώην πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ και ο βασιλιάς του Μπουτάν.

Ο 66χρονος πρόεδρος του πετρελαϊκού-τηλεπικοινωνιακού κολοσσού Reliance Industries, Μουκές Αμπάνι, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ασίας σύμφωνα με τη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes, με αξία που ξεπερνά τα 114 δισ. δολάρια.

Για τον γάμο της κόρης του το 2018, ο Αμπάνι λέγεται ότι πλήρωσε 6 εκατ. δολάρια στην Μπιγιονσέ για μια ιδιωτική συναυλία για τους καλεσμένους.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση