ΗΠΑ: Συνεχείς συσκέψεις στον Λευκό Οίκο για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή - Δεν θα απευθύνει διάγγελμα ο Μπάιντεν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 00:29 ΗΠΑ: Συνεχείς συσκέψεις στον Λευκό Οίκο για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή - Δεν θα απευθύνει διάγγελμα ο Μπάιντεν

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επέστρεψε στον Λευκό Οίκο

Στον απόηχο της έντασης στη Μέση Ανατολή, με το Ιράν να έχει ήδη εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Ισραήλ με πληροφορίες να λένε για drones ακομη και πυραύλους, ο Τζο Μπάιντεν επέστρεψε στον Λευκό Οίκο.

Οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα απευθύνει διάγγελμα ο αμερικανός πρόεδρος τελικά διαψεύστηκαν. Ταυτόχρονα, γινονται συνεχείς διασκέψεις με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου για τις εξελίξεις.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος διέκοψε προγραμματισμένο ταξίδι ώστε να συνεδριάσει με την ομάδα ασφαλείας του. 

«Η επίθεση αυτή θα διαρκέσει πιθανόν πολλές ώρες», δηλώνει σε ανακοίνωση η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Αντριεν Γουότσον προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την «άμυνα» του Ισραήλ κατά «των απειλών αυτών από το Ιράν».

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση