ΗΠΑ: Αυτοπυρπολήθηκε άνδρας έξω από τη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ – Σκληρές εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 21:26 ΗΠΑ: Αυτοπυρπολήθηκε άνδρας έξω από τη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ – Σκληρές εικόνες

Σοκ προκαλεί βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν άνδρα να αυτοπυρπολείται έξω από δικαστική αίθουσα όπου πραγματοποιείται η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Μάρτυρες ενός αποτρόπαιου θεάματος και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση έγιναν Αμερικανοί τηλεθεατές και όσοι βρίσκονταν έξω από δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όταν ένας άνδρας περιλούστηκε με υγρό και αυτοπυρπολήθηκε.

Ο άνδρας έφτασε στο πάρκο απέναντι από το δικαστήριο και πέταξε φυλλάδια στον αέρα, πριν βγάλει από το σακίδιό του ένα αντικείμενο και αυτοπυρποληθεί. Εντός του δικαστικού μεγάρου του Μανχάταν βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ για μια ποινική δική εις βάρος του, όπως μετέδωσε σήμερα το CNN.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης έκανε γνωστό πως ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ στο σημείο υπάρχει η μυρωδιά καπνού και καμένης ανθρώπινης σάρκας.

Οι εικόνες μεταδόθηκαν ζωντανά από την τηλεόραση και μέσα σε λίγα λεπτά έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Τα κίνητρά του παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.\

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση