Δανία: Πυρκαγιά στα γραφεία της φαρμακευτικής εταιρείας που παρασκευάζει το Ozempic

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 14:58 Δανία: Πυρκαγιά στα γραφεία της φαρμακευτικής εταιρείας που παρασκευάζει το Ozempic (φωτο: Χ)

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στη Δανία, στα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού Novo Nordisk, που παρασκευάζει το Ozempic, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

«Είναι μια τεράστια πυρκαγιά. Εχουμε αναπτύξει περί τους 100 πυροσβέστες», δήλωσε ο επικεφαλής επιχειρήσεων Μάρτιν Σμιθ διευκρινίζοντας ότι το κτίριο της φαρμακευτικής που παρασκευάζει το Ozempic στη Δανία, έχει εκκενωθεί.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κοντέινερ σε εργοτάξιο της Novo Nordisk και επεκτάθηκε στην στέγη γειτονικού κτιρίου γραφείων της εταιρείας.

Ο καπνός είναι ορατός από απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση