Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor ο Πύρρος Δήμας - Η πρώτη δημόσια έξοδος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 13:16 Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor ο Πύρρος Δήμας - Η πρώτη δημόσια έξοδος

Ποια είναι η 39χρονη αθλήτρια του στίβου που είναι ζευγάρι με τον Πύρρο Δήμα, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του.

Ο Πύρρος Δήμας φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον έρωτα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας που έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Ολυμπιονίκης εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε σχέση με την αθλήτρια του στίβου και πρώην παίκτρια του Survivor, Αφροδίτη Σκαφιδά.

Την αποκάλυψη έκαναν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή "Happy Day”, ενώ το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια έξοδο το Σαββατοκύριακο.

Η Αφροδίτη Σκαφιδά συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του Survivor και ανήκει και εκείνη στον χώρο του αθλητισμού.

Ο Πύρρος Δήμας έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη νέα του συνοδό σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει για το ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982 και είναι κάτοχος 8 πανελληνίων ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ και έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιάδες, το 2004 στην Αθήνα και το 2008 στο Πεκίνο.

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης survivor στον ΣΚΑΪ όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα, αλλά λίγους μήνες αργότερα άλλαξε ομάδα και πήγε στην άσπρη ομάδα. Κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση