Φρεντ Γουορντ: Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός σε ηλικία 79 ετών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 22:40 Φρεντ Γουορντ: Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός σε ηλικία 79 ετών

Θλίψη στο παγκόσμιο κινηματογράφο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του βετεράνου ηθοποιού Φρεντ Γουορντ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 79 ετών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε εκπρόσωπος του.

Όπως σημείωσε το «Variety», το οποίο αναπαρήγαγε την δήλωση, δεν αναφέρονται οι συνθήκες ή τα αίτια θανάτου, ενώ τόνισε ότι επιθυμία του Αμερικανού ηθοποιού είναι να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Κέντρο Χρόνιας Τραυματικής Εγκεφαλοπάθειας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

 

 

Σημειώνεται, ότι ο Φρεντ Γουορντ έγινε γνωστός από την συμμετοχή στις ταινίες «The Right Stuff», «Tremors» και «Shortcuts», όμως από το κοινό αγαπήθηκε ως ένας από τους «κακούς» της έβδομης τέχνης.

Ο ίδιος γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο και αρχικά έγινε μέλος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, όμως στη συνέχεια αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και μετά από πολλές προσπάθειες, ήρθε η αναγνώριση σε τηλεταινία του Ρομπέρτο ​​Ροσελίνι, το 1974, ενώ αγαπήθηκε στους ρόλους στο «Southern Comfort» ως δολοφόνος δεκανέας Ρις, ως κτηνίατρος του Βιετνάμ στο «Uncommon Valor» και στο «The Right Stuff» ως ελαττωματικός αστροναύτης Γκας Γκρίσομ.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση