Ιωάννα Τούνη: Όσοι έχουν πρόβλημα με μια έγκυο που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 09:34 Ιωάννα Τούνη: Όσοι έχουν πρόβλημα με μια έγκυο που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ

Η φωτογραφία που ανέβασε από το Μιλάνο.

Μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η -φουσκωμένη- κοιλιά της ανέβασε η Ιωάννα Τούνη από το Μιλάνο, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για την Εβδομάδα Μόδας. Η instagrammer ποζάρει με ένα λευκό φόρεμα ανοιχτό στην περιοχή της κοιλιάς και στέλνει μήνυμα σε… πολλούς αποδέκτες που φαίνεται να σχολιάζουν το γεγονός ότι «επιδεικνύει» την κοιλιά της εν μέσω της εγκυμοσύνης της.

«Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ιωάννα Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε τη φωτογραφία της συντρόφου του γράφοντας: «αγάπη μου όμορφη!!!».

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση