Η Rihanna θα εμφανιστεί στο μεγάλο σόου του ημιχρόνου στο Super Bowl 2023

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 11:04 Η Rihanna θα εμφανιστεί στο μεγάλο σόου του ημιχρόνου στο Super Bowl 2023

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Rihanna θα εμφανιστεί στο περίφημο σόου που γίνεται στο ημίχρονο του Super Bowl.

Το Super Bowl 2023 θα έχει την υπογραφεί της Rihanna. Η τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός και επιχειρηματίας θα εμφανιστεί στο σόου του ημιχρόνου και θα αναλάβει να ξεσηκώσει εκατομμύρια τηλεθεατές.

«Μια γυναίκα με ταπεινό ξεκίνημα, που ξεπέρασε τις προσδοκίες σε κάθε βήμα. Ένα άτομο που γεννήθηκε στο μικρό νησί των Μπαρμπέιντος, που έγινε μία από τις πιο εξέχουσες καλλιτέχνιδες στην ιστορία. Αυτοδημιούργητη στις επιχειρήσεις και τη διασκέδαση», ανέφερε ο ο Jay-Z, του οποίου η εταιρεία Roc Nation είναι ανάμεσα στους παραγωγούς του σόου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Στο σόου του Super Bowl έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν μεγάλοι σταρ, όπως οι Prince, Beyonce, Lady Gaga, Madonna και Jennifer Lopez.

Την περασμένη σεζόν, στη σκηνή του Super Bowl ανέβηκαν οι Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Μέρι Τζ. Μπλάιτζ και Κέντρικ Λαμάρ.

Το 57ο Super Bowl θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση