Μαίρη Συνατσάκη: "Σεβασμός για τις γυναίκες που κάνουν παιδί μόνες τους"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 11:38 Μαίρη Συνατσάκη: "Σεβασμός για τις γυναίκες που κάνουν παιδί μόνες τους"

Η εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης. Όσα είπε για τις γυναίκες που επιλέγουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί μόνες.

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της «Ελένης» το απόγευμα της Τετάρτης (28/09), η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για τα συναισθήματά της για τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

«Ήμουν πολύ περίεργα. Ήταν κάτι που συνέβη από μεγάλη χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία. Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ήξερα να το είχα κάνει στα 25 μου. Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας ομαλός δρόμος, θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα. Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 30, 35 και τα 40 σου», είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη και πρόσθεσε:

«Καταλαβαίνω ότι οι γυναίκες δεν έχουν πάρει ενδεχομένως από το περιβάλλον τους την υποστήριξη ότι τα κατάφεραν σε μία δυσκολία. Επειδή έρχεται και το μωρό, και άπαξ κι αν είναι υγιές, σου λένε “ε, καλά τώρα, είχες μία τραυματική εμπειρία τοκετού, κοίτα τώρα πως είναι το παιδί”. Η άλλη το έχει ζήσει, θέλει κάποιον να της πει συγχαρητήρια».

 

 

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τις γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν μόνες ένα παιδί, τονίζοντας πως έχει μεγάλο σεβασμό για το θάρρος τους.

«Έχω φοβερό σεβασμό για τις γυναίκες που λένε θα κάνουν παιδί μόνες τους. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σου γεννιέται αυτό το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι το μοιράζεσαι με κάποιον άλλον. Είναι πακέτο, είναι δύσκολο πολύ. Έγινε ξεκάθαρο ότι ο Ίαν είναι εκεί, αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ διαθέσιμος συναισθηματικά να δώσει».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση