Bruce Willis: "Επιστρέφει" στη μεγάλη οθόνη μέσω ψηφιακού κλώνου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 21:32 Bruce Willis: "Επιστρέφει" στη μεγάλη οθόνη μέσω ψηφιακού κλώνου

Τον ψηφιακό "δίδυμο" του Bruce Willis αναμένεται να ετοιμάσουν μηχανικοί, προκειμένου ο ηθοποιός να "παραμείνει" -έστω και με αυτό τον τρόπο- στον κινηματογράφο.

Τον περασμένο Μάρτιο έγινε γνωστό για τον Bruce Willis ότι αποσύρεται από την υποκριτική, καθώς διαγνώστηκε με αφασία, μια ασθένεια που επηρεάζει σημαντικά τις γνωστικές του ικανότητες.

Καθώς όμως πρόκειται για μια σημαντική απώλεια από τον χώρο του κινηματογράφου, γνωστή εταιρεία προνόησε ώστε η εικόνα του να παραμείνει "ζωντανή".

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, ο 67χρονος ηθοποιός πούλησε τα δικαιώματα της εικόνας του στην "Deepcake", εταιρεία με έδρα το Ντέλαγουερ που ιδρύθηκε λίγο καιρό πριν γίνει γνωστή η διάγνωση του Willis με αφασία.

Οι μηχανικοί της διαδικτυακής πλατφόρμας βελτιστοποίησης περιεχομένου με τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησαν ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό "ψηφιακό δίδυμο" του Bruce Willis, εισάγοντας εικόνες 34K του προσώπου του στο δίκτυό τους.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται ακριβώς για πρωτοτυπία, καθώς τον Αύγουστο του 2021, ο "ψηφιακός δίδυμος" του ηθοποιού έκανε το ντεμπούτο του σε ρωσική διαφήμιση.

"Για μένα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Με την έλευση της σύγχρονης τεχνολογίας, ακόμη και όταν ήμουν σε άλλη ήπειρο, μπόρεσα να επικοινωνήσω, να εργαστώ και να συμμετάσχω στα γυρίσματα. Είναι μια πολύ νέα και ενδιαφέρουσα εμπειρία", είχε δηλώσει ο Bruce Willis.

πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση