Σακίρα: Επιστρέφει στην αγκαλιά του πρώην της - Η επανασύνδεση μετά από 12 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 20:18 Σακίρα: Επιστρέφει στην αγκαλιά του πρώην της - Η επανασύνδεση μετά από 12 χρόνια

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, εν μέσω της δικαστικής της περιπέτειας, αναζητά ασφάλεια στον πρώην αγαπημένο της και δικηγόρο, Αντόνιο Ντε Λα Ρούα

Νέα σελίδα φαίνεται να προσπαθεί να γυρίσει η Σακίρα στην προσωπική της ζωή, μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ και ύστερα από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φοροδιαφυγή.

Υπενθυμίζεται ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια αναμένεται να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, καθώς σύμφωνα με εντολή Ισπανού δικαστή θα βρεθεί στο δικαστήριο για φερόμενη φορολογική απάτη 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ απειλείται με 8 χρόνια φυλάκιση.

Για την ώρα τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τη θέλουν να επανέρχεται στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της και δικηγόρου, Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου η Σακίρα ενδεχομένως, εν μέσω της ανάγκης της να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, φαίνεται να ενέδωσε στον δικηγόρο και πρώην αγαπημένο της, γιο του αείμνηστου προέδρου της Αργεντινής, Φερνάντο Ντε Λα Ρούα, ενώ ο Πικέ απολαμβάνει τη νέα του ερωτική ζωή στο πλευρό της Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία μάλιστα φημολογείται ότι απατούσε την τραγουδίστρια.

Η Κολομβιανή σταρ, δείχνει να προσπαθεί να αναζοπυρώσει τη φλόγα που έσβησε πριν από χρόνια και να αναζητά την ασφάλεια και τον έρωτα στα μάτια του πρώην της. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους βρίσκονται πολύ κοντά στο να γίνουν ζευγάρι, ενώ έχουν κανονίσει να βρεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς η Σακίρα αναζητά και συμβουλές για το πως θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και να γλιτώσει... από τα κάγκελα της φυλακής.

Η Καρίνα Λαβιτσίλο μέα από την τηλεοπτική εκπομπή της στην Αργεντινή, με τίτλο «Socios del Espectáculo», διαβεβαίωσε ότι ο γιος του πρώην προέδρου Φερνάντο ντε λα Ρούα και η Σακίρα έχουν ήδη επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου και ότι ο Αντόνιο, είναι πρόθυμος να βοηθήσει την Κολομβιανή σταρ σε ό,τι χρειάζεται, ενώ συμφώνησε να συναντηθούν στο Μαϊάμι.

«Είμαι σε θέση να πω ότι η Σακίρα και ο Αντόνιο ντε λα Ρούα ήρθαν σε επαφή μέσω τηλεφώνου και αυτό, διότι η Σακίρα βιώνει μία δύσκολη στιγμή με την φυλάκιση που αντιμετωπίζει λόγω φοροδιαγυφής».

Η Σακίρα και ο Ντε Λα Ρούα, είχαν σχέση για πάνω από 11 χρόνια και η Κολομβιανή σταρ του αφιέρωσε πολλά από τα τραγούδια της, με ένα από αυτά να είναι το «Día de enero».

Για την ώρα όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε από τη μεριά της διάσημης τραγουδίστριας, ούτε και από αυτήν του δικηγόρου, ενώ η Σακίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της, είπε ότι προς το παρόν δεν θα έψαχνε για σύντροφο, γιατί πρέπει πρώτα να περιμένει «να κλείσει η πληγή στην καρδιά της».

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, τον Ιανουάριο του 2011 με μια κοινή δήλωση από το προφίλ της Σακίρα, η οποία έγραφε μεταξύ άλλων: «Από τον Αύγουστο του 2010, κάναμε μια αμοιβαία απόφαση να πάρουμε χρόνο, έξω από τη ρομαντική μας σχέση ... Θεωρούμε αυτήν την περίοδο του χωρισμού ως προσωρινή και ως μια εποχή ατομικής ανάπτυξης, καθώς συνεχίζουμε να είμαστε συνεργάτες στην επαγγελματική μας ζωή». Φυσικά ο έρωτας τους δεν αναζοπυρώθηκε τότε, αλλά φαίνεται πως 12 χρόνια μετά, τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

Η δικαστική περιπέτεια που αντιμετωπίζει η Σακίρα 
Η 45χρονη τραγουδίστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην επικαιρότητα, με αφορμή τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ, προειδοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο ότι θα μπορούσε να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και οκτώ ετών, αφού κατηγορήθηκε για φορολογική απάτη. Οι Ισπανοί εισαγγελείς απαιτούσαν επίσης πρόστιμο 22,5 εκατομμυρίων ευρώ για έξι κατηγορίες εξαπάτησης του κράτους μεταξύ 2012 και 2014.

Η Κολομβιανή σταρ έχει ήδη πληρώσει το ποσό των τριών εκατομμύριων ευρώ στην εφορία, ωστόσο οι εισαγγελείς θέλουν η Σακίρα να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, εάν κριθεί ένοχη όπως κατηγορείται. Η ημερομηνία της δίκης δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά αναμένεται να διεξαχθεί τους επόμενους μήνες.

Η υπόθεση φοροδιαφυγής της Κολομβιανής τραγουδίστριας 
Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο που υπέβαλαν οι εισαγγελείς στο ανακριτικό δικαστήριο στη Βαρκελώνη, η Σακίρα κατηγορείται ότι φαίνεται πως  ζει εκτός Ισπανίας και ότι χρησιμοποιεί μια υπεράκτια εταιρεία για να αποφύγει τους φόρους από το 2012 και το 2014, όταν ήταν σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

Εκπρόσωπος της 45χρονος Κολομβιανής ποπ σταρ δήλωσε: «Η Σακίρα πάντα συνεργαζόταν και τηρούσε το νόμο, επιδεικνύοντας άψογη συμπεριφορά ως άτομο και ως φορολογούμενος και ακολουθώντας πιστά τη συμβουλή της PriceWaterhouse Coopers, μιας αναγνωρισμένης και παγκοσμίως αναγνωρισμένης φορολογικής εταιρείας. Δυστυχώς, η ισπανική εφορία, η οποία χάνει μία στις δύο αγωγές με τους φορολογούμενους της, συνεχίζει να παραβιάζει τα δικαιώματά της και να κυνηγά μια ακόμη αβάσιμη υπόθεση. Η Σακίρα είναι σίγουρη ότι η αθωότητά της θα αποδειχθεί μέχρι το τέλος της δικαστικής διαδικασίας».

Η Σακίρα στο παρελθόν δήλωνε φορολογικός κάτοικος στις Μπαχάμες και εγγράφηκε ως πλήρης φορολογικός κάτοικος στην Ισπανία μόνο το 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Οι επίσημοι κάτοικοι της Ισπανίας πληρώνουν φόρους για το συνολικό εισόδημα που λαμβάνουν από όλες τις χώρες. Τα άτομα που πέρασαν περισσότερες από 183 ημέρες σε ένα δεδομένο ημερολογιακό έτος στην Ισπανία θεωρούνται κάτοικοι Ισπανίας για φορολογικούς σκοπούς.

Οι φορολογικοί επιθεωρητές πέρασαν περισσότερο από έναν χρόνο για να ελέγξουν τη Σακίρα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι είχε περάσει 242 ημέρες στην Ισπανία το 2012, 212 ημέρες το 2013 και 243 ημέρες στη χώρα το 2014.

Η αναφορά που υπέβαλαν οι εισαγγελείς μαζί με την ποινική τους μήνυση ανέφερε ότι ο χρόνος που πέρασε εκτός Ισπανίας ήταν «σποραδικές απουσίες» που συνδέονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Παρ΄όλα αυτά η ίδια έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αδικοπραγία.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση