Νίκος Οικονομόπουλος: Ο τραγουδιστής ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 15:25 Νίκος Οικονομόπουλος: Ο τραγουδιστής ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

Θα αποκαλύψει πράγματα που δεν γνωρίζει κανείς - Δείτε το ρεπορτάζ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εκπομπή «Breakfast@star».

Με βάση το ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής προχώρησε σε συμφωνία και σύντομα αναμένεται να βγει στον αέρα η ιστορία της ζωής του. Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα ξεκινάει από τα πρώιμα στάδια της πορείας του και θα ακολουθεί τα όσα έχει βιώσει μέχρι και σήμερα.

Η διάρκεια του ντοκιμαντέρ θα είναι περίπου τρεις ώρες και θα προβληθεί μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα ANT1+. Όπως σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, θα προβληθούν πολλές άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της ζωής του, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Δείτε το βίντεο

 

"

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση