Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 16:28 Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Κωστή Μαραβέγια, καθώς γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Η όμορφη ηθοποιός και ο γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκαν πέρυσι στην Ύδρα με πολιτικό γάμο, σε πολύ κλειστό κύκλο.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το μυστήριο του γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια, με σκοπό να του ευχηθεί για την επέτειό τους.

Στη φωτογραφία νύφη και γαμπρός ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, ενώ η ηθοποιός έγραψε στα γαλλικά: «Υπάρχει μόνο μια ευτυχία στη ζωή, να αγαπάς και να αγαπιέσαι. 1 χρόνος, χαρούμενη επέτειο».

Πηγή: instagram Tonia Sotiropoulou

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση