Ο Τζέιμς Φράνκο στην Ελλάδα - Η φωτογραφία με την Άννα Βίσση και το τραγούδι που του αφιέρωσε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 13:43 Ο Τζέιμς Φράνκο στην Ελλάδα - Η φωτογραφία με την Άννα Βίσση και το τραγούδι που του αφιέρωσε

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο, που πήγε χτες στο θέατρο Άλσος, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση έκλεισε τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Άλσος για φέτος, δίνοντας ραντεβού με τους φανς της για τον χειμώνα στο Hotel Ερμού και πολλοί διάσημοι βρέθηκαν εκεί για την τελευταία βραδιά, ανάμεσά τους η Μαρίζα Ρίζου, η Μαίρη Συνατσάκη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Fipsterr.

Ωστόσο εκείνος που ξεχώρισε ήταν ο Τζέιμς Φράνκο, τον οποίο η Άννα Βίσση φρόντισε να καλησπερίσει και στα αγγλικά, ενώ αποφάσισε να του αφιερώσει κι ένα τραγούδι, λέγοντας στον διάσημο ηθοποιό πως θα ερμηνεύσει ένα πολύ παλιό τραγούδι από τα 80s και άρχισε να τραγουδά το «Πράγματα».

Η παρουσία του Τζέιμς Φράνκο στο Άλσος έγινε χάρη στην καλή φίλη της Άννας Βίσση, Christine Crocos, καθώς οι δυο τους έκαναν παρέα την περίοδο που η τραγουδίστρια ζούσε στο Λος Άντζελες και επίσης είχε βοήθησε τη Βίσση στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Με τον Τζέιμς Φράνκο πόζαραν επίσης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Πηγή: lifo

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση