Ο James Franco πήγε στη συναυλία της Άννας Βίσση - Η φωτογραφία τους στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 12:14 Ο James Franco πήγε στη συναυλία της Άννας Βίσση - Η φωτογραφία τους στο Instagram

Το παρών στην τελευταία συναυλία της Άννας Βίσση στο θέατρο "Άλσος" έδωσε ο διάσημος ηθοποιός James Franco

Παρέλαση αστέρων στο θέατρο Άλσος, όπου η Άννα Βίσση πραγματοποίησε την τελευταία της συναυλία στον συγκεκριμένο χώρο, πριν τις χειμερινές της εμφανίσεις στο Hotel Ermou. Ωστόσο, ένας από τους θεατές που κατάφεραν να συγκεντρώσει τα φλας των φωτογράφων ήταν άρτι αφιχθείς από το Χόλιγουντ και δεν ήταν άλλος από τον ηθοποιό James Franco.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας, την οποία επισκέπτεται για δεύτερη φορά και ένας από τους σταθμούς της διασκέδασής του το βράδυ της Τετάρτης ήταν και το θέατρο Άλσος, για να παρακολουθήσει από κοντά την εκρηκτική και γεμάτη ενέργεια και συναίσθημα συναυλία της Άννας Βίσση.

Η ίδια τον υποδέχθηκε καλησπερίζοντάς τον στα αγγλικά, ενώ μετά το τέλος της συναυλίας φωτογραφήθηκε μαζί του, αναρτώντας φυσικά το εν λόγω στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο James Franco πήγε στη συναυλία της Άννας Βίσση - Η φωτογραφία τους στο Instagram

Πηγή: News247.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση