Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια γάμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 14:04 Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια γάμου

Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE.GR.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από την αρχή του Φθινοπώρου, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Το TLIFE.GR αναζήτησε την Κατερίνα Παπουτσάκη, γνωστοποιώντας της το εν λόγω θέμα, ωστόσο επέλεξε να μην κάνει κάποιο σχόλιο.

Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στα social media, ωστόσο οι φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές υπάρχουν ακόμη, δείχνοντας πως τα χρόνια που πέρασαν μαζί δεν σβήνονται τόσο εύκολα…

Η τελευταία δημόσια κοινή τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς βρέθηκαν στο Ηρώδειο, ενώ στην πρόσφατη απόπειρα της Κατερίνας ως τραγουδίστρια, ο επιχειρηματίας ήταν απών.

Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση