Adele: Τόσο καιρό προφέραμε λάθος το όνομά της - Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 16:50 Adele: Τόσο καιρό προφέραμε λάθος το όνομά της - Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A για την παρουσίαση του νέου video clip η Adele αποκάλυψε αυτό που δεν περιμέναμε καθώς όπως προέκυψε λίγοι είναι αυτοί που προφέρουν σωστά το όνομά της.

Αν πιστεύετε ότι τόσο καιρό λέγατε σωστά το όνομα της Adele, τότε σίγουρα πέφτετε έξω.

Εκτός κι αν ανήκετε στην -πολύ μικρή μάλλον- ομάδα εκείνων που προφέρουν το όνομα της διάσημης Βρετανίδας σταρ, όπως μία θαυμάστριά της από το Λονδίνο η οποία ενθουσίασε την 34χρονη βραβευμένη με Emmy, Grammy και Oscar τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια ενός Q&A που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της video clip για το τραγούδι "I Drink Wine".

 

"Το λατρεύω! Είπε τέλεια το όνομά μου!" είπε ενθουσιασμένη η Adele, καθώς όπως αποδεικνεύεται δεν προφέρεται ah-dell, αλλά uh-dale.

Κατά τη διάρκεια της ωριαίας εκδήλωσης θαυμαστών που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, η Adele αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μιούζικαλ που θα μπορούσε να την οδηγήσει στη σκηνή του Broadway, παρόλο που δεν είναι μεγάλη φαν του είδους, δίνοντας trivia για το νέο της video clip, το οποίο όπως αποκάλυψε είναι το αγαπημένο της από όλα όσα έχει κάνει.

Δείτε τι είπε η τραγουδίστρια στο 21:40:

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση