Η Gigi Hadid έκλεισε το Twitter: «Βόθρος μίσους και μισαλλοδοξίας»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2022 11:27 Η Gigi Hadid έκλεισε το Twitter: «Βόθρος μίσους και μισαλλοδοξίας»

Ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το Twitter μετά την εξαγορά από τον Έλον Μασκ.

Η Gigi Hadid ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το Twitter μετά την εξαγορά από τον Έλον Μασκ, χαρακτηρίζοντας τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης «βόθρο μίσους και μισαλλοδοξίας».

Το 27χρονο σούπερ μόντελ ανακοίνωσε στο Instagram ότι απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Twitter εν μέσω μαζικών απολύσεων, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Εδώ και πολύ καιρό, αλλά ειδικά με τη νέα ηγεσία του», έγραψε για το Μασκ, «γίνεται όλο και περισσότερο ένας βόθρος μίσους & μισαλλοδοξίας και δεν είναι μέρος στο οποίο θέλω να ανήκω».

Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη στους φανς της στην πλατφόρμα, γράφοντας ότι της άρεσε να συνδέεται μαζί τους.

Μαζί με τη δήλωσή της, δημοσίευσε το tweet της συμβούλου ανθρωπίνων δικαιωμάτων Shannon Raj Singh σχετικά με την απόλυσή της από τον τεχνολογικό κολοσσό.

Το Twitter απέλυσε περίπου το μισό εργατικό δυναμικό του την Παρασκευή με ένα email προς το προσωπικό που εξηγούσε ότι οι περικοπές ήταν «απαραίτητες για να διασφαλιστεί η επιτυχία της εταιρείας που κινείται προς τα εμπρός».

Η Τόνι Μπράξτον ανακοίνωσε επίσης ότι θα μείνει μακριά από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έχω σοκαριστεί και τρομάξει με την "ελευθερία λόγου" που έχω δει σε αυτή την πλατφόρμα μετά την εξαγορά της. Η ρητορική μίσους κάτω από το πέπλο της "ελευθερίας του λόγου" είναι απαράδεκτη- γι' αυτό επιλέγω να μείνω μακριά από το Twitter, καθώς δεν αποτελεί πλέον ασφαλή χώρο για μένα και τους γιους μου», έγραψε τον περασμένο μήνα.

Οι Σόντα Ράιμς και Τέα Λεόνι είπαν κι εκείνες αντίο στο Twitter τον Οκτώβριο.

«Δεν θα μείνω εδώ για ό,τι έχει σχεδιάσει ο Έλον. Αντίο», έγραψε η Ράιμς.

Εν τω μεταξύ, ο Musk προκάλεσε περεταίρω αναστάτωση την περασμένη εβδομάδα, όταν ανακοίνωσε ότι θα χρεώνει μηνιαίο τέλος για το πολυπόθητο μπλε σήμα επαλήθευσης.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση