Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2022: Νικητής ανδρικού ρόλου ο Ορφέας Αυγουστίδης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 10:07 Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2022: Νικητής ανδρικού ρόλου ο Ορφέας Αυγουστίδης

 Το αφιέρωσε στη γυναίκα και το γιο του.

Το Θεατρικό Βραβείο Κοινού 2022 από το περιοδικό Αθηνόραμα για τον ρόλο του στη «Μηχανή του Τούρινγκ» κέρδισε ο Ορφέας Αυγουστίδης, με το δεύτερο βραβείο ανδρικού ρόλου να πηγαίνει στον Πάνο Βλάχο για την παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού».

«Το αφιέρωσα στη Γεωργία και τον Αχιλλέα το βραβείο μου γιατί ήταν εκεί σε όλη τη διαδικασία της δουλειάς. Ο Αχιλλέας όταν ξεκίνησε όλο αυτό δεν είχε γεννηθεί ακόμα, αλλά όταν μου κρατούσε τα λόγια η Γεωργία έκανε τις πρώτες του αντιδράσεις. Και να που τώρα η παράσταση συνεχίζει δεύτερη χρονιά και ο γιος μου είναι αρκετά μεγάλος για να μπορεί να έρθει στο σκηνικό να κάνει βόλτες, να τρέξει, να παίξει, να σπάσει» είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο Αστέρης του Σασμού μίλησε και για την πετυχημένη σειρά του Alpha. «Αν δεν τους βλέπατε ποτέ μαζί με την Αργυρώ θα παίρνατε τα νούμερα του Σασμού και θα μας τα βάζατε στη μασχάλη. Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, γάμος δεν ξέρω. Το τέλος δεν το ξέρω, αν θα έρθει τρίτη σεζόν δεν το γνωρίζω. Είναι ωραίο να τελειώνεις εκεί που πρέπει και όχι εκεί που νομίζεις ότι είναι το σωστό. Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να τελειώσει ο Σασμός στην κορύφωσή του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση