Ελένη Χατζίδου: Μιλά για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 12:40 Ελένη Χατζίδου: Μιλά για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

"Περάσαμε κάτι με την υγεία της. Έγινε ένα συμβάν, το ψάξαμε, πήγαμε στους γιατρούς" δήλωσε η Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου θέλησε μέσα από την εκπομπή της να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την υγεία της κόρης της, Μελίτας. Η γνωστή τραγουδίστρια, που είχε δημοσιεύσει σχετικό story στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής, διευκρίνισε τι ακριβώς συνέβη και καθησύχασε τους τηλεθεατές πως όλα είναι υπό έλεγχο.

«Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι μας. Ανησυχήσατε, γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της. Έγινε ένα συμβάν, το ψάξαμε, πήγαμε στους γιατρούς» δήλωσε η Ελένη Χατζίδου και ξεκαθάρισε: «Είναι όλα καλά, φυσιολογικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη».

«Όταν έχει να κάνει με το παιδί, δε θέλει πανικό. Απευθυνόμαστε στον γιατρό» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Πηγή: star

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση