Will Smith: «Τα έχασα» - Ο ηθοποιός μιλά για το χαστούκι στα Όσκαρ σε νέα συνέντευξη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 13:37 Will Smith: «Τα έχασα» - Ο ηθοποιός μιλά για το χαστούκι στα Όσκαρ σε νέα συνέντευξη

O Will Smith είπε ότι «τα είχε χάσει» όταν χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ροκ τη νύχτα των Όσκαρ στην πρώτη του συνέντευξη μετά το περιβόητο χαστούκι νωρίτερα φέτος.

«Είχα ξεφύγει», είπε ο Σμιθ στην εκπομπή «The Daily Show with Trevor Noah» του Comedy Central.

«Αυτή ήταν μια οργή που είχε καταπιεστεί για πολύ καιρό», είπε ο Smith. Ο ηθοποιός είπε στον Νόα ότι «περνούσε κάτι» και έχασε την ψυχραιμία του εκείνο το βράδυ.

«Ήταν μια φρικτή νύχτα όπως μπορείτε να φανταστείτε», περιέγραψε. «Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και πολυπλοκότητες σε αυτό, ξέρετε, αλλά στο τέλος της ημέρας, απλά — τα έχασα και υποθέτω ότι αυτό που θα έλεγα [είναι] απλά ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος».

Ο Smith δεν προσδιόρισε ποια προβλήματα αντιμετώπιζε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων – αλλά είπε ότι πολλά πράγματα που ένιωθε ήρθαν στο μυαλό του αμέσως.

Κανένα από αυτά δεν δικαιολογούσε τις πράξεις μου, σχολίασε ο Smith.

«Ήταν πολλά πράγματα. Ήταν το μικρό αγόρι που είδε τον πατέρα του να χτυπάει τη μητέρα του. Είναι, ξέρετε, όλα αυτά μόλις μπήκαν σε μια φούσκα εκείνη τη στιγμή», είπε. «Δεν είναι αυτός που θέλω να είμαι» τόνισε.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση