Επιχειρηματικό άνοιγμα στο Κατάρ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις άνοιξε νέο εστιατόριο στη Ντόχα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 13:57 Επιχειρηματικό άνοιγμα στο Κατάρ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις άνοιξε νέο εστιατόριο στη Ντόχα

Ο Πορτογάλος επιθετικός εκτός από την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιδιώκει να κερδίσει και το γαστρονομικό κοινό της Ντόχα.

Εξαιρετικά τα πηγαίνει μέχρι στιγμής η Πορτογαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση με δύο νίκες. Φυσικά μερίδιο στην επιτυχία έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος οδηγεί την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, με στόχο να τη δει στην κορυφή του κόσμου. Θα τα καταφέρει άραγε;

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, βέβαια, ο Κριστιάνο είπε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του στο Κατάρ και να ανοίξει ένα εστιατόριο. Ο λόγος για το Tatel Doha, το νέο εστιατόριο του ομίλου Tatel, στον οποίο ο Ρονάλντο έχει μπει ως επενδυτής μαζί με τους Ραφαέλ Ναδάλ, Πάου Γκασόλ, Ρούντι Φερνάντες και Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Το πολυτελές Tatel Doha βρίσκεται στο νησί Al Maha λίγο έξω από την πρωτεύουσα, Ντόχα, ένα στρατηγικό μέρος για την εταιρεία, η οποία επιδιώκει να φτάσει σε όλες τις γωνιές του κόσμου, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα φαγητού και ονειρεμένη θέα.

Αυτό της Ντόχα είναι ήδη το πέμπτο εστιατόριο που ανοίγει παγκοσμίως ο όμιλος Tatel, από το 2014 όταν και ξεκίνησε με την πρώτη επιχείρηση στη Μαδρίτη. Ακολούθησαν ένα στην Ίμπιζα το 2017, ένα Μπέβερλι Χιλς που άνοιξε πέρυσι και ένα ακόμη στη Μαδρίτη πριν μερικούς μήνες.

Πλέον με αυτό στη Ντόχα γίνονται πέντε, αλλά είναι σίγουρο πως τα επόμενα χρόνια θα δούμε κι άλλα σε δημοφιλείς προορισμούς, με τη Μύκονο να είναι ανάμεσα στις υποψηφιότητες. Απ’ ότι φαίνεται ο Ρονάλντο είναι διψασμένος για τον κόσμο των επιχειρήσεων, όπου μπαίνει όλο και πιο δυνατά, φτάνοντας σιγά σιγά προς την «ποδοσφαιρική του σύνταξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση