Λένα Ζευγαρά: Στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους - Το πρώτο της μήνυμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 15:51 Λένα Ζευγαρά: Στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους - Το πρώτο της μήνυμα

Η Λένα Ζευγαρά ανέβαλε την εμφάνισή της στο Ηράκλειο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το μήνυμά της μετά την περιπέτεια υγείας της. Διαψεύδει τις φήμες για δηλητηρίαση.

Στο νοσοκομείο του Ηρακλείου κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια Λένα Ζευγαρά το βράδυ του Σαββάτου (03/12), αναβάλλοντας την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο "Άνοδος" στο νησί της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NeaKriti.gr, η τραγουδίστρια είχε φρικτούς πόνους στο στομάχι και έτσι δεν μπόρεσε να βγει στην πίστα, αφήνοντας ένα κατάμεστο από κόσμο κέντρο διασκέδασης να την περιμένει.

Λίγες ώρες αργότερα, η Λένα Ζευγαρά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείο, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Ευχαριστώ για την κατανόηση και για την τόση αγάπη που μου στείλατε. Προσπάθησα να είμαι κοντά σας μα δεν τα κατάφερα… Τα λέμε σύντομα! Εύχομαι υγεία".

Λένα Ζευγαρά: Το πρώτο της μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας της

Στη συνέχεια, η Λένα Ζευγαρά επανήλθε με μια σειρά από insta stories στον λογαριασμό της, όπου ενημέρωσε τον κόσμου ότι επέστρεψε στην Αθήνα και ευχαρίστησε όσους την περίμεναν στο "Άνοδος".

"Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πω δύο τρία λόγια τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Γιατί όπως είδατε και σε προηγούμενο στόρι πέρασα μια δύσκολη και ξαφνιική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα, αναρρώνω, έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που μου στείλατε ένα μήνυμα και ξοδέψατε έστω και λίγο από τον χρόνο σας", είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

"Το άλλο που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση γιατί πραγματικά μου στάθηκε και δεν υπολόγισε την δουλειά εκείνη τη στιγμή αλλά στάθηκε δίπλα μου και με πήγαν αμέσως στην κλινική στην οποία έκανα και εισαγωγή. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά. Θέλω στη συνέχεια να πω και σε όλους εσάς που βρεθήκατε εκεί και περιμένατε μέχρι να έρθω. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι παρούσα. Είπα στη νοσηλεύτρια να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περίμενε ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου", πρόσθεσε.

Έπειτα, η Λένα Ζευγαρά διέψευσε τις αρχικές φήμες που την ήθελαν να έχει πάθει τροφική δηλητηρίαση από παραδοσιακή ταβέρνα την οποία επισκέφθηκε στο Ηράκλειο.

"Διάβασα σε ένα τοπικό site ότι μπορεί να έχω πάθει δηλητηρίαση από την ταβέρνα που πήγα νωρίτερα. Σταματήστε να βγάζετε κακίες και να ψάχνετε τρόπους να δημιουργείτε εχθρότητες και ίντριγκες. Είναι ψέμα αυτό. Δεν έχω πάθει δηλητηρίαση από τοπική ταβέρνα του Ηρακλείου. Ο άνθρωπος ήταν απίστευτα φιλόξενος και το φαγητό μοναδικό. Μην λέτε άσχημα λόγια ο ένας για τον άλλον", είπε και κατέληξε πως αναμένεται νέα ημερομηνία για εμφάνισή της στο ίδιο μέρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση