Νίκος Μουτσινάς: Η ενόχληση με τις ερωτήσεις των ρεπόρτερ - «Παιδιά είστε χαζά;»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 14:56 Νίκος Μουτσινάς: Η ενόχληση με τις ερωτήσεις των ρεπόρτερ - «Παιδιά είστε χαζά;»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής απάντησε με τον δικό του τρόπο σε ορισμένες ερωτήσεις που τον ενόχλησαν.

Συγκεκριμένα, όταν μία ρεπόρτερ τον ρώτησε αν η εκπομπή του θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε:

«Αλήθεια μου λες; Αλήθεια; Δεν ξέρω, δεν έχω να σας πω κάτι σχετικά με το τηλεοπτικό μου μέλλον. Αν είχα κάτι, θα το έλεγα στην εκπομπή μου, φαντάζομαι», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν θα ευχηθεί “καλά Χριστούγεννα” στον Τριαντάφυλλο, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Γιατί να μην του ευχηθώ; Εσύ είσαι γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ;».

Καθώς η ρεπόρτερ προσπάθησε να μιλήσει στη συνέχεια για τον Τριαντάφυλλο, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι».

«Ποια είναι η κοπέλα, η άτιμη; Θα πάω να δω πού μένει τα Χριστούγεννα» ρώτησε ο παρουσιαστής τους υπόλοιπους ρεπόρτερ.

«Θα θυμηθείτε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα, μια ωραία εμπειρία…», συνέχισε η ρεπόρτερ με τον Νίκο Μουτσινά να της απαντά: «Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω. Βάλε όποια χρονιά θες».

Σε ερώτηση για την Ελεονώρα Μελέτη και για το αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση, ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Παιδιά, είστε χαζά; Επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες. Τι κερδίζουμε τώρα με όλο αυτό; Είναι κακή τηλεόραση».

 


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση