Σελίν Ντιόν: Διαγνώστηκε με ανίατη νευρολογική ασθένεια - Συγκινημένη στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 14:10 Σελίν Ντιόν: Διαγνώστηκε με ανίατη νευρολογική ασθένεια - Συγκινημένη στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Η τραγουδίστρια ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με προβλήματα υγείας.

Με μια ανίατη νευρολογική ασθένεια, που ονομάζεται Stiff Person Syndrome, διαγνώστηκε η Σελίν Ντιόν. Η 54χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της στους θαυμαστές της, με αναρτήσεις της στο Instagram, λέγοντας ότι είναι αναγκασμένη να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

Στο βίντεο που ανέβασε, η Σελίν Ντιόν είναι συναισθηματικά φορτισμένη, μιλάει για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό και ανακοινώνει ότι διαγνώστηκε με το σπάνιο σύνδρομο, που επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν. Αυτό ευθύνεται και για τους σπασμούς που είχε εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο αυτό, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου, με τη Σελίν Ντιόν να αναφέρει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Όπως λέει, η ασθένεια αυτή επηρεάζει μέχρι και τις φωνητικές της χορδές.

«Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα να μιλήσω για όλα όσα περνάω… Πονάω όταν σας λέω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η Σελίν Ντιόν.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση