O Λάκης Γαβαλάς περιγράφει πώς πέρασε τα Χριστούγεννα στη φυλακή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 10:44 O Λάκης Γαβαλάς περιγράφει πώς πέρασε τα Χριστούγεννα στη φυλακή

Σε κοσμική εκδήλωση συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Λάκη Γαβαλά που κλήθηκε να περιγράψει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που έχει περάσει μέχρι τώρα στη ζωή του.

Τότε ο σχεδιαστής μόδας θυμήθηκε τα Χριστούγεννα που πέρασε στη φυλακή και αποκάλυψε «Τα πιο ωραία Χριστούγεννα είναι όλα, εκτός από αυτά που πέρασα στη φυλακή. Όχι ότι πέρασα δύσκολα στη φυλακή. Περάσαμε τέλεια κι είχαμε μουσική, αλλά δεν μπορούσαμε να ουρλιάξουμε, να χειροκροτήσουμε πολύ δυνατά και να πιούμε ένα ποτό και μια σαμπάνια για το καλό των εορτών», είπε αρχικά στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Η πιο δύσκολη είναι η αλλαγή φίλου κι όχι του χρόνου. Κάθε χρόνο πρέπει να αλλάζεις φίλο γιατί βαριέσαι να έχεις τον ίδιο συνέχεια» πρόσθεσε στη συνέχεια με χιουμοριστική διάθεση, ο Λάκης Γαβαλάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για οικονομικά εγκλήματα.

Λάκης Γαβαλάς: «Τα Χριστούγεννα στη φυλακή περάσαμε τέλεια, είχαμε και μουσική»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση