Άκης Σακελλαρίου: Νόμιζα ότι κοιμόμουν 10 ώρες, αλλά ήμουν σε κώμα 10 μέρες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 15:38 Άκης Σακελλαρίου: Νόμιζα ότι κοιμόμουν 10 ώρες, αλλά ήμουν σε κώμα 10 μέρες

«Μπήκα στο ταξί για να πάω στο νοσοκομείο και λιποθύμησα».

Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του μίλησε ο Άκης Σακελλαρίου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Μάλιστα, όλα αυτά που περιέγραψε συνέβησαν όταν ο ηθοποιός ήταν σε περιοδεία με την Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είδε ο γιατρός μου την ακτινογραφία και μου είπε “έτσι όπως είσαι, φεύγεις και πηγαίνεις στο Σωτηρία”. Μπήκα στο ταξί για να πάω στο νοσοκομείο και λιποθύμησα. Και όταν ξύπνησα, ήμουν σε ένα κρεβάτι και δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Μετά έπεσα σε κώμα» είπε ο ηθοποιός.

«Όταν ξύπνησα μετά, ήμουν σε ένα κρεβάτι που δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Η επόμενη στιγμή είναι με καλώδια στην εντατική και θυμάμαι ότι έστειλα ένα μήνυμα στη Θέμιδα Μαρσέλλου. Της είπα ότι δεν θα τα καταφέρω να έρθω στην Κρήτη. Όταν ξύπνησα από το κώμα, όταν με έβγαζαν από την εντατική για να με πάνε στον θάλαμο, είδα φίλους και γνωστούς εκεί. Και λέω τι έγινε ρε παιδιά; Κοιμήθηκα λίγο παραπάνω. Είχα την εντύπωση ότι κοιμόμουν 10 ώρες, αλλά μου είπαν ότι κοιμόμουν 10 ημέρες» συγκλονίζει ο Άκης Σακελλαρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση