Γιάννης Πλούταρχος: «Στα πρώτα μου βήματα, ήθελαν από την εταιρεία να κάνω πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 16:59 Γιάννης Πλούταρχος: «Στα πρώτα μου βήματα, ήθελαν από την εταιρεία να κάνω πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή για το ξεκίνημα της καριέρας του 

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος, βρέθηκαν καλεσμένοι στον μεγάλο ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση του σωματείου «Ελίζα».

Ο τραγουδιστής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «My radio» και στην εκπομπή «Mappes Show» μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη μουσική βιομηχανία και αποκάλυψε τις περιπέτειες που βίωσε κατά το ξεκίνημά του.

«Στα πρώτα μου βήματα ήθελαν από την εταιρεία να κάνω μία πλασματική σχέση, ενώ ήμουν παντρεμένος και είπα αποκλείεται» είπε ο Γιάννης Πλούταρχος.

«Εσείς καλά τα λέτε, στη Μαρία (σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου) ποιος θα το πει;» ανέφερε στη συνέχεια και με χιούμορ ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο 

Ο Γιώργος Κακοσαίος, από την πλευρά του, σε ερώτηση σχετικά με τα Χριστούγεννα κατά τα παιδικά του χρόνια, είπε: «Τα Χριστούγεννα στολίζαμε όταν είχε ρεπό ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τρέλα με τα Χριστούγεννα και τον στολισμό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση