Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο που ανάρτησε για τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 10:56 Μαίρη Συνατσάκη: Το βίντεο που ανάρτησε για τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα

 Μοιράστηκε πλάνα από το νεογέννητο μωρό και τον Ίαν Στρατή - «Στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου, δεν ζητάω τίποτα πια» έγραψε στη λεζάντα

Η Μαίρη Συνατσάκη γιορτάζει τα γενέθλιά της για πρώτη φορά ως μητέρα, αφού πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια και YouTuber απέκτησε μία κόρη με τον Ίαν Στρατή, στις αρχές του Δεκέμβρη. Ανήμερα των γενεθλίων της, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες και βίντεο από τη χρονιά που πέρασε και κυρίως από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Σε μερικά πλάνα, εμφανίζονται οι φίλοι της, όπως η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Fipster, τη στιγμή που τους ανακοινώνει πιθανότατα, ότι είναι έγκυος. Το ίδιο έκανε και με την οικογένειά της.

Προς το τέλος του βίντεο, η Μαίρη Συνατσάκη πρόσθεσε και ένα βίντεο με τον Ίαν Στρατή να κρατά την κόρη τους.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε, μεταξύ άλλων: «Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος • Για να σε γνωρίσω • στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου • δεν ζητάω τίποτα πια».

Δείτε τη δημοσίευσή της

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση