Δέσποινα Μοιραράκη: "Πάλεψα να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι, και στο γυαλί να χαμογελάω"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 12:03 Δέσποινα Μοιραράκη: "Πάλεψα να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι, και στο γυαλί να χαμογελάω"

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για το πως αντιμετωπίζει την απώλεια του συζύγου της, τονίζοντας πως είναι το χειρότερο πράγμα που έχει περάσει στη ζωή της.

Για την απώλεια του συζύγου της, τον λόγο που δεν θέλει η οικογένεια αλλά και οι συνεργάτες να την βλέπουν θλιμμένη, έκανε λόγο η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για το επάγγελμά της στο "MEGA Καλημέρα", αλλά και την πρόσφατη ενασχόλησή της με την παρουσίαση. «Η εκπομπή στην τηλεόραση είναι το τελευταίο που μπήκε στη ζωή μου, το έχω αγαπήσει υπερβολικά. Πριν ξεκινήσω με τα χαλιά, είχα ασχοληθεί με τις αντίκες. Η πρόταση για εκπομπή ήρθε σε μια περίοδο που είναι βάλσαμο για την ψυχή μου, λόγω του ότι «έφυγε» ο σύζυγός μου».

Για την απώλεια του συζύγου της ανέφερε πως, «είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα που έρχονται στη ζωή μου, λόγω της «απώλειας» του συζύγου μου. Δεν ξεπερνιέται και δεν συνηθίζεται. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει, είπα στον εαυτό μου ότι, πάλεψα σκληρά να αντιμετωπίζω το πρόβλημα στο σπίτι και στο γυαλί να χαμογελάω».

Τέλος σχετικά με την απόφασή της να μην θέλει η οικογένειά της να την βλέπει στεναχωρημένη, η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν ειλικρινής.

«Δε θέλω τα παιδιά μου να με βλέπουν συνέχεια θλιμμένη, εγώ ας πάω σπίτι μου να κλαίω μόνη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση