Τάσος Κωστής: Έκανα χημειοθεραπείες και δούλευα παράλληλα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 13:22 Τάσος Κωστής: Έκανα χημειοθεραπείες και δούλευα παράλληλα

«Όταν ο γιος μου ήταν μικρός, δεν είχαμε να πάρουμε ζάχαρη για το γάλα του».

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Μega Καλημέρα», Τάσος Κωστής για τον καρκίνο, το θρυλικό Ρετιρέ και τις οικονομικές δυσκολίες σε νεαρή ηλικία.

«Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε έναν προληπτικό έλεγχο» ανέφερε μιλώντας για τον καρκίνο στο έντερο. Όπως αποκάλυψε την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες δούλευε παράλληλα. «Ανέβαινα στην σκηνή με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά όταν ανέβαινα στη σκηνή γινόμουν άλλος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά «Ρετιρέ» θυμάται: «Ο Γιάννης Δαλιανίδης μας κυνηγούσε με την Έλντα (Πανοπούλου), ήμασταν φαγανά παιδιά και τρώγαμε. Δεν βλεπόμαστε με την Έλντα Πανοπούλου, έχουμε διαφορετικές ζωές» συμπλήρωσε.

Οι οικονομικές δυσκολίες

Για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει απαντά πως σήμερα ζει αξιοπρεπέστατα και δεν έχει ανάγκη να δουλέψει. Ωστόσο στο παρελθόν, «όταν ο γιος μου ήταν μικρός, δεν είχαμε να πάρουμε ζάχαρη για το γάλα του».

Ο Τάσος Κωστής είναι παντρεμένος 43 χρόνια. «Παντρευτήκαμε όταν ήταν 21 χρόνων, πιπίνι, είναι εξωτική, μελαχρινή και την λέω ακόμα “κορίτσι μου”» δήλωσε χαρακτηριστικά. Είπε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να χωρίσει, καθώς η σύζυγός του έχει όλα τα στοιχεία. «Της γκόμενας, της ερωμένης, της μάνας, της συζύγου» σημείωσε ο ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση