Iron Maiden: Γίνονται συλλεκτικά γραμματόσημα από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 15:38 Iron Maiden: Γίνονται συλλεκτικά γραμματόσημα από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία (ΦΩΤΟ)

Τα Βρετανικά Ταχυδρομεία αποφάσισαν να τιμήσουν με μία συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων το θρυλικό συγκρότημα Iron Maiden, σύμφωνα με τον Guardian.

Η σειρά θα αποτελείται από 12 γραμματόσημα και θα διατεθεί προς πώληση στις 12 Ιανουαρίου. Οκτώ από αυτά θα απεικονίζουν τις εμφανίσεις του συγκροτήματος, ενώ μία ξεχωριστή έκδοση με 4 γραμματόσημα θα απεικονίζει την διάσημη μασκότ τους, Eddie.

«Ήμασταν όλοι απολύτως έκπληκτοι -με την καλή έννοια!- όταν ακούσαμε για πρώτη φορά για το πρότζεκτ και εξίσου άφωνοι όταν είδαμε τα γραμματόσημα για πρώτη φορά...Φαίνονται υπέροχα και νομίζω ότι αποτυπώνουν πραγματικά την ουσία και την ενέργεια των Maiden», δήλωσε ο Στιβ Χάρις (Steve Harris).

Iron Maiden: Το πέμπτο συγκρότημα που τιμάται με την έκδοση συλλεκτικών γραμματοσήμων

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1975 στο Λονδίνο από τον μπασίστα Στιβ Χάρις. Έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους με 2.500 ζωντανές εμφανίσεις σε 64 χώρες.

«Ως μπάντα που δεν έπαιξε ποτέ με τους κανόνες κανενός άλλου για περισσότερα από 40 χρόνια, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις πως τους τιμά η πατρίδα τους», δήλωσε ο μάνατζέρ τους Ροντ Σμόλγουντ (Rod Smallwood)

Σημειωτέον είναι το πέμπτο μουσικό συγκρότημα που θα τιμηθεί με αυτή τη ειδική έκδοση γραμματοσήμων, μετά τους Beatles το 2007, τους Pink Floyd το 2016, τους Queen το 2020 και τους Rolling Stones το 2022.

Η ανάρτηση του συγκροτήματος στο Facebook

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση