Τα αδιανόητα ποσά που χρεώνουν διάσημοι για αναρτήσεις στο Instagram: Καρντάσιαν και Κριστιάνο ζητάνε μια περιουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 16:36 Τα αδιανόητα ποσά που χρεώνουν διάσημοι για αναρτήσεις στο Instagram: Καρντάσιαν και Κριστιάνο ζητάνε μια περιουσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα υπέρογκα ποσά που χρεώνουν οι διάσημοι για μια ανάρτηση.

Ζαλίζουν τα ποσά που χρεώνουν οι διάσημοι για τις αναρτήσεις τους στο Instagram. Τα ποσά για μία διαφήμιση στους λογαριασμούς των διάσημων είναι εξωπραγματικά.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ χρεώνει 2,3 εκατομμύρια δολάρια για να διαφημίσει ένα προϊόν μέσα από το προφίλ του στο Instagram, στον οποίο τον ακολουθούν 529 εκατομμύρια άνθρωποι.

Πίσω από τον Κριστιάνο βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος χρεώνει 1,7 εκατομμύρια δολάρια για μια ανάρτηση στο Instagram. Οι ακόλουθοι του Μέσι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή, φτάνοντας τους 415 εκατ. χρήστες.

Από κοντά ακολουθεί και η Κιμ Καρντάσιαν, της οποίας κάθε χρέωση στο Instagram φτάνει τα 1,6 εκατ. δολάρια. Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί και η Μπιγιονσέ με 1,3 εκατ. δολάρια για κάθε ανάρτηση.

","width":136,"height":146}}}

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση