Trannos: Μετά το Βασίλη Μπισμπίκη και ο γνωστός τράπερ με τσιγάρο εντός νυχτερινού κέντρου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 09:57 Trannos: Μετά το Βασίλη Μπισμπίκη και ο γνωστός τράπερ με τσιγάρο εντός νυχτερινού κέντρου

Στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής - Δείτε το βίντεο.

Ο Λευτέρης Πανταζής ανάβει «φωτιές» στη νυχτερινή Αθήνα καθώς αυτή τη σεζόν εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο νυχτερινό μαγαζί διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και ο δημοφιλής τράπερ, Trannos.

Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν, καθώς έχει βρεθεί δυο φορές με όπλο στο αμάξι του.

Αυτή τη φορά έγινε viral στο TikTok γιατί μετά τον Βασίλη Μπισμπίκη εμφανίστηκε και αυτός απρόθυμος να τηρήσει τον αντικαπνιστικό νόμο σε εσωτερικούς χώρους. Να υπενθυμίσουμε ότι και η Πάολα εμφανίστηκε να τραγουδάει στη πίστα με αναμμένο τσιγάρο, με το περιβάλλον της τραγουδίστριας να απαντάει πως ήταν μέρος μιας παράστασης και ότι «έχει κόψει το κάπνισμα εδώ και 2,5 χρόνια».

Όπως μπορεί τώρα να δει κανείς στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Λευτέρης Πανταζής κάθισε στο τραπέζι του τράπερ, ο οποίος μπροστά σε δεκάδες θαμώνες και στον ίδιο τον τραγουδιστή έχει ανάψει τσιγάρο και καπνίζει καθώς τον ραίνει με λουλούδια.

Τα σχόλια ήταν ποικίλα κάτω από το βίντεο που κυκλοφορεί με πολλούς να ψάχνουν διακαώς τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για να κόψει το πρόστιμο στον καλλιτέχνη.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση