Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φανς της κάλεσαν την αστυνομία επειδή έκλεισε το Instagram, ξανά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 10:41 Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φανς της κάλεσαν την αστυνομία επειδή έκλεισε το Instagram, ξανά

Διέγραψε τον λογαριασμό της για πέμπτη φορά σε πέντε μήνες

Την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσαν θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς ανησύχησαν αφού διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram.

Εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Βεντούρα δήλωσε στο TMZ ότι ήταν περίπου στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης όταν άρχισαν να δέχονται κλήσεις ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram, με τους φανς της να ανησυχούν για εκείνη.

Οι αρχές έσπευσαν στο σπίτι της τραγουδίστριας, που πριν λίγες ημέρες πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο σε εστιατόριο του Λος Άντζελες, διαπιστώνοντας ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αν και δεν είναι σαφές ότι μίλησαν μαζί της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία πριν από μέρες ισχυρίστηκε ότι άλλαξε το όνομά της σε River Red, έχει κατεβάσει συχνά το Instagram της τους τελευταίους μήνες, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι μία φορά διέγραψε κατά λάθος τη σελίδα της.

Την Τετάρτη, λίγο πριν διαγράψει τον λογαριασμό της για πέμπτη φορά μέσα σε πέντε μήνες, η ποπ σταρ μοιράστηκε μια ανάρτηση με την οποία κατακεραύνωνε τα διαδικτυακά τρολ. 

Με πληροφορίες TMZ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση