Ράνια Τζίμα: Πίστευα τόσο πολύ ότι δεν μπορώ να κάνω δελτίο ειδήσεων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 19:04 Ράνια Τζίμα: Πίστευα τόσο πολύ ότι δεν μπορώ να κάνω δελτίο ειδήσεων

Αφοπλιστικά ειλικρινής η Ράνια Τζίμα σε μια εκ βαθέων τηλεοπτική εξομολόγηση…

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ράνια Τζίμα στη Δανάη Μπάρκα και την κάμερα της πρωινής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού. Η προσωπική της ζωή, η επαγελματική επιτυχία και οι φόβοι σε πρώτο πλάνο.

«Μου κάνουν πλάκα στο κανάλι για το «Πάμε Δανάη», λένε «να πας στην σχέση σου, το κορίτσι σου!». Δεν θα το είχα με την ψυχαγωγία, γιατί είμαι πιο βαρύς άνθρωπος.

Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να κάνω, αλλά αυτή είναι μία ερώτηση που μου γίνεται επίμονα» παραδέχθηκε, αρχικά, η Ράνια Τζίμα. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μίλησε για τον φόβο την έκθεσης και κατά πόσο επηρεάζεται από τις γνώμες τρίτων.

«Η εικόνα μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες δεν έχει καμία σχέση. Όταν όμως ξεκινάει το κομμάτι δουλειά δεν έχω πλάκα. Φοβάμαι πάρα πολύ την έκθεση.

Το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού μου δεν είναι κοινής λήψης. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι γενικά, όμως από τους ανθρώπους της δουλειάς που εμπιστεύομαι θα επιδιώξω τη γνώμη τους. Έχω καταφέρει με πολύ κόπο να μη με επηρεάζει η γνώμη του οποιουδήποτε, κάτι που συνέβαινε τα πρώτα χρόνια».

«Πίστευα τόσο πολύ ότι δεν μπορώ να κάνω δελτίο ειδήσεων, που είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν το θέλω κόλας. Όταν ήρθα στο MEGA και μου είπαν «θέλουμε να κάνετε δελτία ειδήσεων» τους είπα δεν γίνεται, αποκλείεται, να βρούμε κάτι άλλο.

Στα δικά μου μάτια είναι μία δουλεία που θέλει να είσαι πολύ προσεκτικός και προσηλωμένος και πίστευα ότι δεν είμαι αρκετά καλή…

Στο μυαλό μου δεν μπορούσα ποτέ να μπω δίπλα στους συνάδελφους που κάνουν δελτία ειδήσεων απέναντι μας, έλεγα “που πας; δεν γίνεται, δεν μπορείς” πρόσθεσε, επίσης, η Ράνια Τζίμα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση