Χρήστος Δάντης: «Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα - Δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 10:04 Χρήστος Δάντης: «Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα - Δεν μου άρεσε η στάση της Δαλάκα»

«Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από τους ρεπόρτερ μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star. Η παίκτρια των Κόκκινων αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς εντοπίστηκε τόσο εκείνη, όσο και η Κατερίνα Δαλάκα, να επικοινωνούν μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ο τραγουδιστής αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε επικοινωνία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου από τις 4 Ιανουαρίου και έπειτα: «Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει. Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της».

Δείτε το βίντεο:

Όσον αφορά στο αν πιστεύει πως η αγαπημένη του κρατούσε κινητό: «Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;».

Ο Χρήστος Δάντης σχολίασε και τη στάση της Κατερίνας Δαλάκα επισημαίνοντας: «Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει "έλα πες τα" που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο» σημείωσε ο τραγουδιστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση