Η μεταφράστρια νοηματικής στο σόου της Ριάνα έκλεψε τις εντυπώσεις: Χόρευε, τραγουδούσε και έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 10:33 Η μεταφράστρια νοηματικής στο σόου της Ριάνα έκλεψε τις εντυπώσεις: Χόρευε, τραγουδούσε και έγινε viral

Η Ριάνα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl, αποκαλύπτοντας παράλληλα την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, μία άλλη γυναίκα φαίνεται πως κέρδισε εξίσου εξαιρετικούς επαίνους.

Πρόκειται για την γυναίκα που ανέλαβε το δύσκολο έργο να μεταφέρει στη νοηματική όλο το σόου της Ριάνα. Η Τζαστίνα Μάιλς, μια 20χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής και ειδικός στην Αμερικανική Νοηματική Γλώσσα, έγινε η πρώτη κωφή ερμηνεύτρια του κορυφαίου αμερικανικού αθλητικού γεγονότος.

Έγραψε επίσης ιστορία καθώς έγινε το πρώτο κωφό άτομο που ερμήνευσε τον ύμνο «Lift Every Voice and Sing», τον οποίο τραγούδησε ζωντανά η τραγουδίστρια και ηθοποιός Sheryl Lee Ralph.

Viral η ερμηνεύτρια νοηματικής στο σόου της Ριάνα

Ωστόσο, η μετέπειτα εμφάνισή της στο πολυαναμενόμενο σόου του ημιχρόνου της Ριάνα ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή και η εντυπωσιακή ερμηνεία της – που συνοδεύτηκε από χορό – έγινε viral.

«Ξέρω ακριβώς τι τραγουδάει και δεν ξέρω νοηματική» έγραψε ένας χρήστης του Twitter με έναν δεύτερο να προσθέτει: «Η κωφή διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας για την εμφάνιση της Ριάνα στο Super Bowl είναι τα πάντα!». Ένας άλλος έριξε και το καρφί του: «Η διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας έκανε τις κινήσεις που δεν έκανε η Ριάνα». «Εντάξει, αλλά μπράβο στη διερμηνέα νοηματικής γλώσσας της Ριάνα, ήταν φοβερή» πρόσθεσε ένας ακόμη.

«Αυτή η διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας για το σόου της Ριάνα στο ημίχρονο, η Τζαστίνα Μάιλς, θα έπρεπε να είναι μπροστά και στο κέντρο της ομάδα χορού της. Γαμ@@@, είναι καλή» σχολίασε ένας χρήστης του Twitter. «Η διερμηνέας νοηματικής γλώσσας του Super Bowl αξίζιε μια αύξηση μισθού» τόνισε ένας ακόμη.

Τι μήνυμα ήθελε να περάσει

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου πριν το σόου της Ριάνα στο Super Bowl, η Τζαστίνα τόνισε τη σημασία της «ενδυνάμωσης εκατομμυρίων μαύρων κωφών σε όλη τη χώρα, οι οποίοι δεν το έχουν ξαναδεί» και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι αυτό σηκώνει πραγματικά κάθε φωνή, ακόμη και τη δική μου».

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση