Η SZA Γυναίκα της Χρονιάς, θα βραβευτεί στην τελετή των Billboard Women in Music Awards

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 18:10 Η SZA Γυναίκα της Χρονιάς, θα βραβευτεί στην τελετή των Billboard Women in Music Awards

Η τραγουδίστρια SZA θα τιμηθεί ως Γυναίκα της Χρονιάς στην τελετή των βραβείων που απονέμονται από το Billboard σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται στη μουσική βιομηχανία.

Η διευθύντρια σύνταξης του Billboard, Χάνα Καρπ, εξήγησε ότι η SZA τα τελευταία πέντε χρόνια δοκιμάζεται σε διαφορετικά είδη μουσικής και αυτό οδήγησε πέρσι στην κυκλοφορία του άλμπουμ της «SOS».

«Από τότε που εμφανίστηκε στη σκηνή το 2017, η SZA αψήφησε τα είδη και κυκλοφόρησε δυνατά τραγούδια που έχουν προσγειώσει τη μουσική της στα charts του Billboard» ανέφερε η Καρπ.

«Η κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ, «SOS» την εδραίωσε ως ξεχωριστή δύναμη στη σύγχρονη R&B και εκτοξεύτηκε στην κορυφή του στερεώματος. Ανυπομονούμε να την τιμήσουμε ως Γυναίκα της Χρονιάς» πρόσθεσε.

Η SZA, Solána Imani Rowe, είναι τραγουδίστρια – τραγουδοποιός γεννημένη στο Σεντ Λούις του Μιζούρι των ΗΠΑ. Μεγάλωσε στο Μάπλγουντ του Νιου Τζέρσεϊ και κυκλοφόρησε το πρώτο της EP, See.SZA.Run, τον Οκτώβριο του 2012.

Η τελετή απονομής των Billboard Women in Music Awards θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στο YouTube Theater, στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια με παρουσιάστρια την ηθοποιό και τραγουδίστρια, Κουίντα Μπράνσον.

Η τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι θα τιμηθεί με το Βραβείο Οραματίστριας (the Visionary Award), η ράπερ Doechii με το Βραβείο Ανερχόμενης Σταρ (Honda’s Rising Star Award), η ράπερ Latto με το Βραβείο Επιρροής (the Powerhouse Award), η τραγουδίστρα και συνθέτρια Kim Petras με το Βραβείο Κυριαρχίας στα Charts (Chartbreaker Award), η τραγουδίστρια Ivy Queen με το Βραβείο Ινδάλματος (Icon Award), η τραγουδίστρια της κάντρι Lainey Wilson με το Βραβείο Ελεύθερου Πνεύματος (Rulebreaker Award) και το συγκρότημα της K-pop, TWICE με το Βραβείο Πρωτοπορίας (the Breakthrough Award).

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση