Ο Μαρκ Άντονι θα γίνει πατέρας για 7η φορά - Η φωτό με την έγκυο 23χρονη σύζυγό του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 11:51 Ο Μαρκ Άντονι θα γίνει πατέρας για 7η φορά - Η φωτό με την έγκυο 23χρονη σύζυγό του

Ο Μαρκ Άντονι και η σύζυγός του, Νάντια Φερέιρα ανακοίνωσαν στο Instagram ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ και η 23χρονη Νάντια Φερέιρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιανουάριο του 2023. Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος για τον 54χρονο Μαρκ Αντονι, ο οποίος έχει ήδη έξι παιδιά.

Ο 54χρονος καλλιτέχνης Μαρκ Αντονι και η 23χρονη πρώην Μiss Παραγουάη ανακοίνωσαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με μια φωτογραφία στο Instagram πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Μαρκ Άντονι θα γίνει πατέρας για 7η φορά -Η φωτό με την έγκυο 23χρονη σύζυγό του

Εγκυος είναι η 23χρονη σύζυγος του Μαρκ Αντονι. Το ζευγάρι δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά της Νάντια Φερέιρα σημειώνοντας πως είναι το καλύτερο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Νάντια Φερέιρα είναι από την Παραγουάη και βρέθηκε στην δεύτερη θέση στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» το 2021. Οσο για τον Mαρκ Αντονι έχει συνολικά έξι παιδιά: Aπέκτησε δύο παιδιά με την πρώην σύντροφό του, Ντέμπι Ροσάτο με την οποία ήταν ζευγάρι το 1994. Στη συνέχεια, το 2000, παντρεύτηκε με την ηθοποιό Νταγιανάρα Τόρες, με την οποία έχει δύο γιους. Μετά από τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ, αποκτώντας τα δίδυμα Μαξ και Εμ. Στη συνέχεια, το 2014 παντρεύτηκε το μοντέλο Σάννον ντε Λίμα και χώρισε δύο χρόνια μετά.

Πηγή: bovary.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση