Αδιαφορώ για όσους σχολιάζουν τα εσώρουχά μου» - Κορυφαία δικηγόρος απαντά στους επικριτές της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 12:13 Αδιαφορώ για όσους σχολιάζουν τα εσώρουχά μου» - Κορυφαία δικηγόρος απαντά στους επικριτές της

Σε ένα νέο βίντεο, η Victoria, γνωστή στο διαδίκτυο ως @lovevickyalways, μοιράζεται τις στιλιστικές της επιλογές στην επαγγελματική της ζωή της ως δικηγόρος, δίνοντας «πιπεράτες» λεπτομέρειες για το dress code από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα που είναι στο γραφείο της.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο στο TikTok διάρκειας μόλις 11 δευτερολέπτων, εμφανίζεται να φοράει ένα γκρι σακάκι με λεπτή εφαρμογή και ένα ασορτί παντελόνι. Κάτω από το σακάκι της φαίνονται μαύρα δαντελένια εσώρουχα. Εμφανίζεται να τραγουδά με τον viral ήχο, «I’m I…I’m I motherf*****, I’m I.» Ενώ στην λεζάντα, έγραψε: «Ποιος φοράει εσώρουχα κάτω από τα κοστούμια στη δουλειά;».

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση