Η Ριάνα οικογενειακώς εξώφυλλο στη Vogue - Η πιο ανατρεπτική της φωτογράφιση

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 11:05 Η Ριάνα οικογενειακώς εξώφυλλο στη Vogue - Η πιο ανατρεπτική της φωτογράφιση

Για τη μητρότητα και τη σχέση της με τον ASAP Rocky μίλησε η Ριάνα σε μια διαφορετική συνέντευξη στην βρετανική Vogue.

Η 34χρονη τραγουδίστρια σόκαρε τους θαυμαστές της καθώς αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, παρουσιάζοντας την φουσκωμένη κοιλιά της κατά τη διάρκεια του πολυαναμενόμενου σόου της στο ημίχρονο του Super Bowl την Κυριακή.

Και λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Ριάνα πόζαρε για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της Vogue με τον αγαπημένο της και το μωρό του. Μιλώντας στο περιοδικό, η Ριάνα αποκάλυψε πως ο Rocky είναι ο «καλύτερός της φίλος» και περιέγραψε τη μητρότητα ως «τα πάντα», καθώς παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να θυμηθεί πώς ήταν η ζωή της πριν αποκτήσει τον γιο της τον Μάιο του 2022.

Ριάνα: Ο γιος μου είναι τα πάντα για μένα, έχει αδυναμία στον πατέρα του

Μιλώντας για την μητρότητα είπε χαρακτηριστικά: «Είναι τα πάντα, πραγματικά δεν θυμάσαι τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έγινε ποτέ». Είπε επίσης πως οι πρώτοι μήνες ως μητέρα ήταν σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ και περιέγραψε τον τοκετό ως «head f@@k» λέγοντας πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μπήκε στο νοσοκομείο έγκυος και έφυγε με ένα μωρό.

Μιλώντας για τον γιο της, αποκάλυψε επίσης πως έχει αδυναμία στον πατέρα του. «Είμαι κυριολεκτικά το κορίτσι που προσπαθεί να μπει στο κλαμπ των αγοριών, περιμένοντας τη σειρά μου» είπε η Ριάνα. «Έχει εμμονή με τον πατέρα του. Και λέω εγώ: ‘Δε σε γέννησα εγώ; Τι συμβαίνει;’».

Η 34χρονη τραγουδίστρια χαρακτήρισε επίσης τη σχέση μεταξύ του ράπερ συντρόφου της και του μικρού της γιου «αναμφισβήτητη». «Μόλις ο Rocky έρθει σε οπτική επαφή μαζί του, παίρνει φωτιά». «Όλο αυτό που λένε για τους γιους και τις μαμάδες, είναι μύθος. Οι γιοι και οι πατεράδες είναι τρελό!».

«Είμαστε κολλητοί με ένα μωρό»

Η Ριάνα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, πρόσθεσε: «Συνειδητοποίησα ότι η επιβεβαίωση που πραγματικά χρειάζεσαι ως αγόρι είναι από τον πατέρα σου». Αλλά το να αποκτήσουν μαζί ένα μωρό, έκανε τη σχέση του ζευγαριού πιο δυνατή.

«Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι με ένα μωρό» είπε γελώντας. «Πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα, αλλά αυτό το είχαμε πάντα στη σχέση μας. Όλα αλλάζουν όταν έχεις ένα μωρό, αλλά δε θα έλεγα ότι έχει να κάνει κάτι άλλο από το να μας φέρει πιο κοντά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ριάνα παραδέχτηκε ότι ο Rocky ήθελε να αποκτήσει γιο. «Στην αρχή ήταν πιο ανοιχτός, μετά είπε: ‘Μπα, θέλω αγόρι, είμαι σίγουρος’ είπε και πρόσθεσε: «Κι εγώ έλεγα: ‘΄Θεέ μου, άφησε αυτό τον άνθρωπο να πάρει αυτό που θέλει’».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση