Άρχοντας των Δαχτυλιών: Το «Rivendell» με 6.167 κυβάκια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 13:39 Άρχοντας των Δαχτυλιών: Το «Rivendell» με 6.167 κυβάκια

Δείτε φωτογραφίες.

Σε λίγες μέρες, οι λάτρεις του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» θα μπορούν να αναδημιουργήσουν στο σπίτι τους έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους χώρους της τριλογίας του J.R.R. Tolkien και της κινηματογραφικής μεταφοράς της. Η γνωστή δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών ανακοίνωσε ότι από 8 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμο το «Rivendell», το καταφύγιο των Ξωτικών που ίδρυσε ο Έλροντ, το 1697 της Δεύτερης Εποχής, μετά την πτώση του Ερέγκιον.

Με 6.167 «κυβάκια», μια μεγάλη σειρά από μικροσκοπικές φιγούρες και πολλές αναγνωρίσιμες σκηνές, το «Rivendell» είναι προς το παρόν το μεγαλύτερο σετ της εταιρείας με θέμα από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Οι φερέλπιδες «οικοδόμοι» θα βρουν πολλά από όσα απεικονίζονται στην κινηματογραφική τριλογία: ανάμεσα σε αυτά, το Συμβούλιο του Έλροντ, όπου τα μέλη της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού συζητούν για το πώς θα καταστρέψουν το δαχτυλίδι· την κρεβατοκάμαρα όπου ανακτά δυνάμεις ο Φρόντο μετά την περιπέτειά του με τους Νάζγκουλ· το γραφείο του Έλροντ. Επίσης, πολλά αρχιτεκτονικά στοιχεία, όπως οι πύργοι, το κιόσκι, τα δέντρα και μια γέφυρα πάνω από το ποτάμι.

Παρόντες στη νέα προσθήκη στη σειρά LEGO Icons, 15 χαρακτήρες-κλειδιά: Γκάνταλφ, Φρόντο, Σάμγουαϊζ Γκάμγκι, Μέριαντοκ “Μέρι” Μπράντιμπακ, Πέρεγκριν “Πίπιν” Τουκ, Λέγκολας, Γκίμλι, Μπόρομιρ, ‘Αραγκορν, Έλροντ, ‘Αργουεν, Μπίλμπο, Γκλόιν και άλλα ξωτικά.

Πηγή:  newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση