Μπράντλεϊ Κούπερ: Η μητέρα του τον «τρολάρει» σε νέα διαφήμιση και γίνεται viral

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 12:09 Μπράντλεϊ Κούπερ: Η μητέρα του τον «τρολάρει» σε νέα διαφήμιση και γίνεται viral

Μητέρα και γιος χάρισαν άφθονο γέλιο στο κοινό - Δείτε βίντεο.

Είναι γνωστό πως ο Μπράντλεϊ Κούπερ τρέφει τεράστια αδυναμία στη μητέρα του, Γκλόρια Καμπάνο.

Χρησιμοποίησε μάλιστα, τη σχέση τους στο νέο διαφημιστικό σποτ που έκανε, με αφορμή το Super Βowl. Δεν είναι λίγοι οι σταρ του Χόλιγουντ που πρωταγωνιστούν σε ανάλογες διαφημίσεις το τελευταιό διάστημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διαφήμιση του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ.

Στο βίντεο που γύρισε ο Μπράντλεϊ Κούπερ ωστόσο, φαίνεται πως δεν ήταν εκείνος ο πρωταγωνιστής, αλλά η μητέρα του.

Η Γκλόρια Καμπάνο δεν διστάζει να «τρολάρει» τον γιο της, χαρίζοντας αύθονο γέλιο στο κοινό. Αρχικά, σχολιάζει τη μπλούζα που φόρεσε ο ηθοποιός στο γύρισμα, λέγοντάς του πως είναι σαν... φλαμίνγκο ενώ στη συνέχεια, εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να βρίσκεται στο σετ, αφού την μπέρδευε ο αυτόματος υποβολέας, όπου έβλεπε τα λόγια της.

Ωστόσο, η καλύτερη σκηνή ήταν όταν συμβούλευσε τον γιο της να χαμογελάσει στην κάμερα. Τότε, ο Μπράντλεϊ Κούπερ της εξήγησε πως ξέρει τι πρέπει να κάνει, υπενθυμίζοντάς της πως έχει υπάρξει υποψήφιος για Όσκαρ 9 φορές.

«Ναι, αλλά ποτέ δεν το έχεις κερδίσει», του απαντά η μητέρα του, με τους δυο τους να ξεσπούν τελικά, σε γέλια. H διαφήμιση έχει λάβει πολλά θετικά σχόλια από το κοινό, ενώ μέχρι στιγμής ξεπερνά τις 41 εκατ. προβολές.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση