Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 14:17 Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο τους περνούν όμορφες και ξεχωριστές στιγμές μαζί.

Πριν από λίγο καιρό, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα. Να θυμίσουμε πως για αρκετό καιρό κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για  αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει, είμαι μια χαρά. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Να τελειώνουμε. Είμαστε τέλεια, πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί», είχε πει χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε επίσης! Η τηλεφωνική φάρσα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στην αδελφή της ότι είναι έγκυος - "Δεν του το είπα, κοιμάται τώρα"

Η κοινή εμφάνιση του Χρήστο Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη

Σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου η εκπομπή “Το Πρωινό” πρόβαλε ένα βίντεο με μια κοινή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην περιοχή της Πανόρμου. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του Χρήστου και της Γαρυφαλλιάς μετά την επιβεβαίωση του δεσμού τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση