Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί στο Instagram: Η πρώτη τους φωτογραφία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 10:05 Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί στο Instagram: Η πρώτη τους φωτογραφία

Το ζευγάρι ποζάρει ο ένας δίπλα στον άλλο.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανάρτησαν την πρώτη τους φωτογραφία στα social media, καθώς το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από το GNTM, έκανε την πρώτη της ανάρτηση με τον τραγουδιστή των «Μελισσών».

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε μέσω Instagram stories, δείχνει το ζευγάρι να ποζάρει ο ένας δίπλα στον άλλο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες που ήθελαν να υπάρχει κρίση ανάμεσα στον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, εντούτοις εθεάθησαν μαζί να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται, ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό για την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, είχε αναφέρει πως «είμαι σε σχέση με τον Χρήστο, να τελειώνουμε. Είμαστε μια χαρά, είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν συγκατοικούμε. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή».

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση