«Κάναμε ένα λάθος, σκοτώστε με» είπε η Χριστίνα Μπόμπα για το βίντεο με τις κόρες της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 14:06 «Κάναμε ένα λάθος, σκοτώστε με» είπε η Χριστίνα Μπόμπα για το βίντεο με τις κόρες της

Πολλοί χρήστες την κατηγόρησαν πως έχει κάνει τα παιδιά της «αξεσουάρ».

Σάλος έχει ξεσπάσει με το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έβαλε τα δίδυμα παιδάκια της στον ιμάντα αποσκευών στο αεροδρόμιο. Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά και να την κατηγορήσουν πως έχει κάνει τα παιδιά της «αξεσουάρ».

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις, στην εκπομπή στην κάμερα του «Super Κατερίνα» σχετικά με το βίντεο και παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος και πως δεν ήξερε αν μία τέτοια κίνηση απαγορεύεται.  «Κάναμε ένα λάθος, σκοτώστε με» τόνισε.

Αναλυτικά η Influencer είπε: «Μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια “εκεί, εκεί, εκεί”. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε. Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση